Jdi na obsah Jdi na menu
 


I. Reprezentační železniční ples

Praze v Národním domě na Vinohradech

article preview

Speciální nabídka nákupu vstupenek pro odborové organizace

Vážení zástupci odborových organizací,

náš spolek, nezisková organizace, organizuje dne 19. listopadu 2021 akci I. Reprezentační železniční ples v Praze v Národním domě na Vinohradech.

Rád bych vám touto cestou nabídl speciální nabídku přednostního nákupu vstupenek s možností získání volných vstupenek pro zástupce vaší odborové organizace. Jste to právě vy, kdo může svým členům s využitím prostředků ze SF ČD, cenu vstupenky dotovat. Díky změně prostor jsme mohli reagovat na velký zájem z řad zaměstnanců skupiny ČD a značně jsme navýšili kapacitu akce, část míst v cenové kategorii 2. třídy máme pro vás blokované.

Letošním hlavním cílem je pak při příležitosti prvního ročníku akce využít tento večer jako poděkování provozním zaměstnancům, kteří se v nelehké epidemiologické situaci podílejí na zachování dopravní obslužnosti, protože doprava je bezpochyby jedna z nejdůležitějších složek pro chod našeho státu. Podle našeho názoru se řadí mezi opomenuté pracovníky tzv. první linie, kteří jsou v bezprostředním styku s možnými nakaženými.

Věříme, že jste stejného názoru a že zakoupením vstupenek podpoříte železniční kulturu společně s námi a současně pak také benefiční záměr akce ve prospěch našich železničářů. Výtěžek tohoto železničního plesu poputuje na účet Nadačního fondu Skupiny ČD – ŽELEZNICE SRDCEM.


 

Konkrétně vám nabízíme následující možnosti:

Varianta

Zakoupíte

 

Získáte od nás k nákupu

Cena

A

9 vstupenek „Jízdenka 2. třídy“

+

1 vstupenka zdarma

4.500,00

B

18 vstupenek „Jízdenka 2. třídy“

+

2 vstupenky zdarma

9.000,00

C

30 vstupenek „Jízdenka 2. třídy“

+

2 VIP vstupenky zdarma

15.000,00

V ceně vstupenky „Jízdenka 2. třídy“ je pro všechny naše hosty welcome drink, hosté obdrží také poukaz na první jízdu zdarma od našeho partnera Bolt Česká republika. V případě výběru varianty C získáte dvě VIP vstupenky a budete tak usazeni mezi našimi hosty a partnery, v průběhu večera vám bude k dispozici také celovečerní raut a VIP salónek.

Program železničního plesu neustále vylepšujeme. V každém případě vás budou čekat dvě stage, přičemž na té hlavní se vystřídá taneční orchestr, hudební skupina a jeden z nejlepších pražských Dj-ů. Všichni hosté budou moci využít rozmanité nabídky bister a barů. Za zmínku stojí, že se akce uskuteční v bývalém Ústředním kulturním domě železničářů. Pokud jste z daleka, ani to není důvodem, proč se večera nezúčastnit. V průběhu léta znovu otevřeme možnost ubytování v luxusním partnerském hotelu v centru Prahy za zvýhodněnou cenu.

V případě zájmu se na mě neváhejte obrátit s vašimi fakturačními údaji, urychleně vám vystavíme fakturu na zvolenou objednávku. Na adresu vaší odborové organizace současně zašleme v průběhu měsíce července oficiální plakát akce k využití.

Platnost této nabídky je omezená a to do 31.července 2021 nebo do vyčerpání blokovaných míst.

S úctou k vám

Za OSŽ Praha Onj - doprava je možno čerpat dotaci v přepočtu na jeden lístek který stojí 450,- Kč příspěvek 225,- (maximálně však 50%)

 

 
 




Facebook

Mail list


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 313999
Měsíc: 3318
Den: 159