Jdi na obsah Jdi na menu
 


Medlov - Tři studně

Ve spolupráci se ZO OSŽ DKV Česká Třebová se Nám podařilo za zvýhodněnou cenu dohodnout ubytování v rekreačním zařízení…building-48789_640.png

article preview

Ve spolupráci se ZO OSŽ DKV Česká Třebová se Nám podařilo za zvýhodněnou cenu dohodnout ubytování v rekreačním zařízení…

 

RZ Medlov – Tři Studně

Fryšava pod Žákovou Horou, 592 04 Medlov – Tři Studně. p. 17, Kraj Vysočina

Popis lokality: RZ se nachází v blízkosti rybníka Medlovu obce Tři Studně v katastrálním území obce Vlachovice, nedaleko měst Nové Město na Moravě a Žďár Nad Sázavou.

Celková kapacita, lůžková skladba pokojů: RZ má celkově kapacitu 33 lůžek. V areálu se nachází 5 samostatných chat typu „Flora“ označené číslem 1–5 a dále dvojchata označená číslem 6 a 7. Chaty č. 1–6 jsou 5-ti lůžkové a chata č. 7 je 3 lůžková. Všechny chaty jsou vybaveny teplovodním topením a rozvodem studené i teplé vody. Ohřev topné i užitné vody je zajištěn kombinovaným závěsným plynovým kotlem. Pro dvojchatu č. 6 a 7 je plynový kotel společný. V každé chatě je kuchyňský kout vybavený kuchyňskou linkou s kuchyňským nádobím, odsávačem par nad plynovou varnou deskou, varnou konvicí, mikrovlnnou troubou a lednicí. Sociální zařízení je v každé chatě a zahrnuje WC, sprchový kout a umyvadlo. Ze vstupní haly se vchází do spodní obývací části, která je vybavena křesly, pohovkou, konferenčním stolkem a jídelním stolem u něhož jsou 4 židle. V obývací místnosti je balkónové okno, které vede na terasu chatu a v letních měsících jsou na terasách u každé chaty umístěny dřevěné lavice. Z obývací místnosti vedou dřevěné schody do horní části chaty, která se dělí na dvě samostatné ložnice s dveřmi.

 

 

 

Rekreační možnosti, sport, výlety:

přímo v areálu RZ se nachází sportovní hřiště na kolektivní míčové hry a dětská houpačka s kolotočem a pískoviště. Na každé chatě je k dispozici kniha s vytipovanými výlety do okolí RZ. V blízkosti se nachází dva rybníky – Medlov a Sykovec, které lze v letních měsících využít ke koupání.  V letních měsících se okolí Vysočiny hojně využívá k cyklistickým výletům. V zimních měsících lze využít upravených běžeckých tras, které se upravují na Novoměstsku, dosahují délky 100 km. Nedaleko Nového města na Moravě na Harusově kopci (741 m n.m.) se nachází sedačková lanovka pro sjezdaře.

  • Stravovací možnosti: RZ je vybavenou kuchyňským koutem s možností vlastní stravy. V obci Tři Studně je možnost využít restauračních zařízení.
  • Doprava, parkování: doprava je vlastní s možností parkování v areálu RZ. Pro návštěvníky je možnost využití vlakové dopravy do Nov. Města na Moravě a dále autobusem do obce Tři Studně.
  • Domácí zvířata: vstup není povolen.
  • Doba provozu: celoroční.

 

Cena za ubytování je 850 Kč za celou chatu/noc + 20 Kč rekreační poplatek (dýchavičné), na při ukončení pobytu se doplatí poplatek 60Kč na praní, úklid.

Objednávky: Zdenek Jindra Tel. 734 515 569, email: oszzvdkvcst@osz.org (PO – Pá).

Volné termíny: chata1 – 26.6 – 3.7, 28.8 – 10.7, chata7 – 3.7 - 17.7, 28.8 .- 4.9.

 

Kompletní informace i s foto ke stažení zde: Medlov- Tři Studně.docx

 
 




Facebook

Mail list


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 314041
Měsíc: 3329
Den: 134