Jdi na obsah Jdi na menu
 


Permanentka ZOO Praha

lion-g014ee1018_640.jpg  Pro velký zájem ZO OSŽ Praha ONJ - doprava zakoupila znovu pro své členy a jejich rodinné příslušníky permanentku    do ZOO Praha.

article preview

Permanentka ZOO Praha

ZO OSŽ Praha ONJ – doprava zakoupila pro své členy a jejich rodinné příslušníky permanentku do ZOO Praha. Cena za zapůjčení je 100 Kč. Jelikož permanentka umožňuje během jednoho dne jen čtyři vstupy do areálu Zoo Praha, v případě vícečlenné rodiny domluva se ZV.

Prosíme naše členy, aby si přednostně rezervovali co nejdřív daný termín návštěvy Zoo na email oszonjprahadoprava@atlas.cz, nebo na kontaktní tel. 725 082 202, tak abychom doladili předání a návrat permanentky a zároveň prosíme, o co nejrychlejší návrat, aby se dala zapůjčit dalšímu zájemci.

Při předání permanentky bude od člena vybrána vratná kauce ve výši 500 Kč, která bude při včasném a dohodnutém termínu vrácena, dle skutečného počtu vstupu do Zoo Praha.

 

Podmínky k využívání firemní karty:

  1. Firemní karta je vystavena na obchodní firmu právnické osoby a využívat ji může výhradně zaměstnanec dané právnické osoby.
  2. U vstupu do Zoo Praha může být návštěvník – držitel firemní karty vyzván k předložení firemního průkazu. Pokud návštěvník na výzvu neprokáže zaměstnanecký vztah k právnické osobě uvedené na firemní kartě, může mu být znemožněn vstup do areálu Zoo Praha.
  3. V případě zjištění či důvodného podezření, že se na firemní kartu pokouší vstoupit do Zoo Praha jiná osoba, než osoba, která je oprávněna firemní kartu používat dle bodu 1. a bodu 2. výše, si Zoo Praha vyhrazuje právo návštěvníka vyzvat k opuštění areálu a návštěvník je povinen takové výzvy okamžitě uposlechnout.
  4. Firemní karty nesmějí být využívány jinak, než k účelu, pro který byly vydány, zejména nesmějí být předmětem úplatného převodu či spekulací.
  5. V případě porušení pravidla dle bodu 4. výše nebo jiného úmyslného zneužití firemní karty je Zoo Praha oprávněna firemní kartu blokovat bez jakékoliv finanční kompenzace.
  6. Zaměstnavatel seznámil zaměstnance užívající firemní kartu s těmito pravidly a s možnými důsledky nedodržení těchto pravidel.
 
 




Facebook

Mail list


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 314000
Měsíc: 3319
Den: 156